Allergikokebok for hele familien (Innbundet)

Brød - kaker - middager - desserter

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202436117
Kategori: Mat og drikke
Omtale Allergikokebok for hele familien

Allergikokebok for hele familien

Kokeboken for alle som er overfølsomme mot visse matvarer!

Du finner både velsmakende hverdagsmat og fristende festmat, som supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri. De fleste oppskriftene er uten melk og gluten, mens alle er uten egg, soya og nøtter. Det brukes råvarer som er sunne, varierte og lett tilgjengelige. Oppskriftene er tydelig merket og på de fleste fins det valg for gluten og melk.

Boken har også informasjon om matvaremerking i butikkene, samt grunninformasjon og kostråd om de viktigste matallergiene: Cøliaki/hveteallergi(gluten), eggallergi, fisk og skalldyr, laktoseintoleranse, melkeallergi, nøtter.

Lag velsmakende og variert mat med de ingrediensene du tåler!

Til toppen

Andre utgaver

Voksentoppens allergikokebok
Bokmål Innbundet 2009

Flere bøker av Ann Eli Mavrakis: