Stor kokebok for større og mindre husholdninger (Innbundet)

kokning, bakning, syltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost, menyer, anretning

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 806
Forlag: Familieforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282140775
Kategori: Mat og drikke
Omtale Stor kokebok for større og mindre husholdninger
820 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er den viktigste boken i norsk mathistorie. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, slakting, utallige oppskrifter samt riktig partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. En viktig bok om norsk matkultur og tradisjon. Henriette Schønberg Erken er tidenes viktigste kokebokforfatter. Dette er norsk matkultur på sitt beste. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer gjennom tidende. Hederlig omtale om bokens betydning av Ingrid Espelig Hovig og Bent Stiansen.

Til toppen