Hormoner i balanse (Nedlastbar lydbok)

frisk alderdom - stabilt humør

Forfatter:

Dag Biseth (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hormonstark
Oversatt av: Biseth, Dag
ISBN/EAN: 9788293154389
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Hormoner i balanse
Interessen for å kunne mer om kroppens hormoner, øker. Og det er en bra ting! I denne boken presenterer Martina Johansson med en ny kunnskap som setter deg i førersetet, slik at du vet hva som kan gjøres for å påvirke kroppens hormonproduksjon.

Det finnes godt og vel 70 ulike hormoner i kroppen vår. Visste du at det trengs 26 hormoner bare for å regulere vekten din?

Alle har imidlertid ikke like stor påvirkning, og det skyldes at hormonene har en svært hierarkisk struktur. Det vil si at det finnes sjefshormoner som hersker over andre samt at de er sammenkoblet i seriereaksjoner og ikke kan fungere på egen hånd.

Dette er en håndbok om hormoner, og målet med den er å lære deg hvordan forskjellige systemer fungerer i kroppen og hvordan du kan påvirke dem til din fordel. Du vil få innblikk i viktige hormoner som er knyttet til din metabolisme (forbrenning) og hvordan disse påvirker kroppen din, helsen, vekten og hvordan du har det. Kjønnshormonene får naturlig nok stor plass fordi de er utrolig viktige for vår velvære!

Her får du kunnskap for resten av livet!

Til toppen

Andre utgaver

Hormoner i balanse
Bokmål Innbundet 2021
Hormoner i balanse
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Martina Johansson: