Hundedager (Innbundet)

kriminalroman

Serie: Gabriel Fjell 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 345
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gabriel Fjell
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205582071
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Hundedager
En liten gutt blir funnet drept i et turområde i Haugesund. Han er slått i hjel med en stein og kastet nedfor en bratt skråning. En liten gutt blir funnet drept i et turområde i Haugesund. Han er slått i hjel med en stein og kastet nedfor en bratt skråning. Den brutale volden mot det forsvarsløse barnet sjokkerer selv erfarne politifolk. Overbetjent Gabriel Fjell og hans team må ha hjelp, og Kripos-etterforskeren Aida Ibrahim kommer fra Oslo for å bistå arbeidet. Timer og dager går uten at noen melder gutten savnet, og til tross for at Gabriel Fjell og teamet hans arbeider døgnet rundt, klarer de ikke å identifisere gutten.
Samtidig vikler en lokal frilansjournalist seg inn i garnet, og velter med det den første dominobrikken i dette dystre mysteriet.
Etter hvert avdekkes en historie, mørkere og farligere enn noen kunne ane. Hundedager er en dyptpløyende kriminalroman om makt og avmakt i nære relasjoner, om hvordan selve vår menneskelighet står på spill når bunnen i tilværelsen faller bort under føttene våre.

Til toppen

Andre utgaver

Hundedager
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
Hundedager
Bokmål Heftet 2024

Flere bøker av Geir Tangen:

Bøker i serien