Huset (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 191
Forlag: Giutbok.no
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230351185
Kategori: Romaner
Omtale Huset
May Britt og samboeren Geir, som er psykolog, går glipp av et hus de ønsket å kjøpe. Etter en fest hos Ellen, en av Geirs klienter, legger May Britt en plan som går ut på å overta huset hennes. Planen innebærer at Geir skal innlede et for- hold til Ellen. Herfra utvikler forviklingene seg mildt sagt.
«Huset» er en underholdende og kompleks debutroman, hvor fortellerperspektivet flytter seg mellom ulike karakterer. Romanen er samtidsaktuell og utforsker mellommenneskelige relasjoner, parforhold, misforståelser, intriger, hemmelighetsholderi og konflikter. Handlingen er situert til blant annet Oslo og San Francisco.

«Underholdende roman om
kjærlighet, forviklinger og fortielser.
Eirik Holter-Sørensens debutroman
sjarmerer og engasjerer!»
- TestleserEirik Holter-Sørensen (f. 1962) er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. Han er oppvokst i Oslo-området på 60 og 70 tallet og bor nå på østkanten av Oslo med sin familie hvor handlingen foregår. Forfatteren har selv bodd i San Francisco hvor deler av handlingen er lagt. Ideen til romanen fikk han etter å ha vært på flere visninger av hus, og selv tapt bud-runder. '' Huset'' er hans debutroman.

Til toppen

Andre utgaver

Huset
Bokmål Ebok 2021