Hva er angst (Heftet)

Serie: Hva er 32

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 154
Forlag: Universitetsforlaget
Språk: Bokmål
Serie: Hva er
Serienummer: 32
ISBN/EAN: 9788215010465
Kategori: Psykologi
Omtale Hva er angst
I "hva er ANGST" gir Paul Moxnes en engasjert og personlig beretning om angstens mange fasetter. Fra den friske og positive angsten som kan bidra til at vi presterer og utvikler oss som mennesker, til den syke angsten som hemmer oss, eller til og med får oss til å gå til grunne.
Ingen følelse står så sentralt som angsten. Den er vond, men nødvendig. Den kan være en kilde til både kraft og styrke, men den kan også lamme oss fullstendig. Det er en følelse vi alle har kjent på kroppen. Denne boken gir deg nøkkelen til å forstå angstens vesen, enten du skal takle en angstlidelse eller du skal møte, takle og utnytte hverdagens angst.

Paul Moxnes er professor i Psykologi ved Handelshøyskolen BI. Han har vært opptatt av angst siden han begynte å studere emnet mer systematisk som psykolog og ledertrener på 70-tallet. Han har utgitt en lang rekke bøker om den friske og positive angsten, læring i arbeidsmiljøet og personlighet og rolle.


"«Frisk angst» heter åpningskapitlet i en ny, norsk mini-innføring i vår tids mest omseggripende fenomen. Disse sidene i «Hva er angst» bør bli obligatorisk foreldrepensum."
Karianne Bjellås Gilje i Dagbladet 02.01.2010

Til toppen

Flere bøker av Paul Moxnes:

Bøker i serien