Hva villmarka lærte meg (Innbundet)

Forfatter:

og

Christoffer Grav (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 104
Illustratør: Grav, Christoffer
Forlag: Larsforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293432005
Kategori: Faktabøker og Småbarn
Omtale Hva villmarka lærte meg

Lars Monsens ekspedisjoner

Tenk at Lars har sovet mer enn 4000 netter i sovepose. Han har brukt to år og syv måneder på å krysse Canada. Han brukte ni måneder på å gå Alaska på langs og ett år på å gå Norge på langs. Historiene i denne boka er det som vekket lysten til å gjennomføre disse store ekspedisjonene. Alt startet med den første overnattingsturen alene i skogen ved Øyungen da Lars var ni år. Hvert år siden har han brukt helger og skoleferier til turer i skog og fjell - i Nordmarka i Oslo og i traktene sør for Bodø i Nordland, Saltfjellet og Børgefjell. I denne boka kan du lese om flere av hans spennende opplevelser og ekspedisjoner - mer spennende blir det ikke uten at du opplever det selv.

Til toppen

Dette er en bok om ekte friluftsglede. [...] En godbit for dem som allerede er i gang med sitt friluftsliv, og den kan tenne gnisten hos dem som ennå ikke har sittet ved leirbålet. Boken er sterkt på å formidle det viktigste: Øyeblikkene, enkeltheten, stillheten, naturens bilder og lyder.
Mette Hofsødegård, Aftenposten

Andre utgaver

Hva villmarka lærte meg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Øivind Berg og Lars Monsen:

Anmeldelser Hva villmarka lærte meg

En godbit for dem som vil leve friluftslivet med hele familien 

Dette er en bok om ekte friluftsglede. [...] En godbit for dem som allerede er i gang med sitt friluftsliv, og den kan tenne gnisten hos dem som ennå ikke har sittet ved leirbålet. Boken er sterkt på å formidle det viktigste: Øyeblikkene, enkeltheten, stillheten, naturens bilder og lyder.

Mette Hofsødegård, Aftenposten 

Til toppen