Hverdagsbobler (Innbundet)

Forfatter:

og

Björg Thorhallsdottir (Illustratør)

Björg og Dora tar seg selv herlig lite høytidelig – våger du å gjøre det samme? Med eksempler fra levd liv forteller søstrene Thorhallsdottir om oppturer og nedturer, hindringer og flyt. De gir deg tips, verktøy og inspirasjon til å stå frem som den du er!

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 215
Illustratør: Thorhallsdottir, Björg
Forlag: Pitch forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hverdagsbobler
ISBN/EAN: 9788293551348
Kategori: Selvutvikling
Omtale Hverdagsbobler

Våg å leve DITT liv

Björg og Dora tar seg selv herlig lite høytidelig – våger du å gjøre det samme?

Med eksempler fra levd liv forteller søstrene om oppturer og nedturer, hindringer og flyt. De gir deg tips, verktøy og inspirasjon til å stå frem som den du er! Og siden vi er her på denne jorden en ganske kort stund: Ta den plassen du er ment å ta, kos deg mer, og gjør mer av det du blir glad av! Dora Thorhallsdottir er relasjonsterapeut og standupkomiker. Björg Thorhallsdottir er landskjent som kunstner. Med sine fargerike bilder og livskloke historier skaper de magi!

Til toppen

Andre utgaver

Hverdagsbobler
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024

Flere bøker av Björg Thorhallsdottir og Dora Thorhallsdottir:

Om forfatter Björg Thorhallsdottir

 

Dora Thorhallsdottir er relasjonsterapeut og gründer av Relasjonssenteret. I tillegg er hun standupkomiker med braksuksessen «Familiegreier» som lenge gikk på Latter på Aker Brygge i Oslo.
https://eqi.no/

Bjørg Thorhallsdottir er billedkunstner, gründer og siden 2005 skaperen av landsorganisasjonen Hjertefred. Kunsten hennes er ettertraktet, bøkene hennes er populære, og hun har stort sett rundt hundre prosjekter på gang til enhver tid!
https://bjorgsunivers.no

Til toppen