Hverdagsmat (Innbundet)

middag for alle

Forfatter:

Sigurd Fandango (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 367
Illustratør: Fandango, Sigurd
Forlag: Press
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788275476720
Kategori: Mat og drikke
Omtale Hverdagsmat

Hverdagsmat

Det er tirsdag etter jobb. Du skal handle middag til familien. Det er bare ett problem: Du aner ikke hva du skal lage. Og hodet er tomt for ideer. Tenk om du bare kunne ropt på en mesterkokk? En som var på pletten med massevis av enkle og fristende middagsideer – og så etterpå ble med deg hjem for å vise hvordan du lagde dem? Fortvil ikke: Med Hverdagsmat blir drømmen til virkelighet.

Ole Martin Alfsen er en av Norges mest folkekjære kokker. I en årrekke har han veiledet norske kjendiser i TV-suksessen 4-stjerners middag. Og som forfatter av den moderne kokebokklassikeren Familiekokeboka (nå 120 000 solgte) har Alfsen også blitt en uunnværlig del av mathverdagen for utallige norske hobbykokker. Nå er Ole Martin tilbake med en bok skreddersydd for å løse vanlige familiers middagskniper.

De 225 oppskriftene i Hverdagsmat har én ting til felles: De er like enkle som de er gode. Ole Martin har tatt i bruk all sin matglede og faglige kompetanse for å komme opp med spennende og varierte middagsforslag som passer i hverdagen og er tilpasset en norsk virkelighet. I boka guider Ole Martin deg gjennom tilberedningen av hver enkelt rett og gir deg massevis av nyttige tips om hvordan matlagingen kan gjøres enklere, morsommere og mer smakfull. Det er ingen tvil: Hverdagsmat er høstens nyttigste kokebok for folk flest på kjøkkenet.

Til toppen

dette vil bli en av de mest velbrukte kokebøkene
Kine Hult, Stavanger aftenblad

Flere bøker av Ole Martin Alfsen:

Anmeldelser Hverdagsmat

«Allerede etter å ha prøvd fem av oppskriftene kan jeg fastslå at dette vil bli en av de mest velbrukte kokebøkene i en omfattende, og stadig voksende samling (…)Det er så man nesten gleder seg til helga er over.»
Kine Hult, Stavanger aftenblad

Til toppen