Kokkene i The Flying Culinary Circus vet alt om tidsklemma og har lært seg knepene for å lage mat som er rask og enkel, men som samtidig smaker utrolig godt. I boka deler de sine beste oppskrifter på hverdagsmat, gir deg masse tips på hvordan du sparer tid under tilberedningen, og lure knep slik at hverdagsmaten blir mer variert. Boka er delt inn etter hvor lang tid det tar å lage rettene.
«Denne kokeboken kan være en livredder for folk i tidsklemmen som sliter med å få tid til å lage variert og sunn mat i hverdagen. Boken er delt inn etter hvor lang tid det tar å lage rettene (Over 30 minutter, 20–30 minutter og under 20 minutter), i tillegg til at de gir konkrete råd for effektiv matlaging, og tips for i hvilken rekkefølge du bør gjøre hva på kjøkkenet. Boken har innbydende bilder av rettene og fremgangsmåten er pedagogisk forklart med et eget "tidstermometer". Nyttig og inspirerende!»
VG