Hvite netter (Innbundet)

Serie: Liv Jensen 2

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 372
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: De hvite nætter
Oversatt av: Carlsen, Monica
Serie: Liv Jensen
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788234714511
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Hvite netter
Det er en tidlig vårmorgen, og Shirin er på telttur med faren og storebroren på Vorsø ved Horsensfjorden. Hun er først oppe og går ned på stranden og skvetter litt vann i ansiktet. Stranden er øde, og stillheten er trykkende. Tami, faren hennes skulle vekke barna tidlig så de kunne morgenfiske, men da hun går for å vekke ham, finner hun ham med overskåret strupe, badet i blod.

Shirin flykter fra øya og drar til den eneste familien hun har, mekanikeren Nima Ansari. Til å oppklare mordet på Tami, som i sin tid kom til Danmark på flukt fra Iran, får det lokale politiet assistanse fra drapsavdelingen i København. Og dermed blir privatetterforskeren Liv innblandet og bedt om å hjelpe til å finne Shirin og broren før morderen får tak i dem.
Katrine Engberg har igjen skrevet en samfunnsengasjert og spennende kriminalroman som gikk rett til topps på danske bestselgerlister.

Katrine Engberg har solgt mer enn én million av København-serien bare i Danmark. Hun er utgitt i 30 land, og bøkene hennes har ligget på norske bestselgerlister i over ett år.

Til toppen

Andre utgaver

Hvite netter
Bokmål Ebok 2024

Flere bøker av Katrine Engberg:

Bøker i serien