Hvitt hav (Ebok)

Serie: Barrøy-serien 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.05 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Barrøy-serien
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202498245
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Hvitt hav

Hvitt hav er oppfølgeren til suksessromanen De usynlige - en dramatisk kjærlighetshistorie fra Barrøy i året 1944-45. Ingrid tror hun er er alene på øya, men får oppleve en uvanlig forelskelse i noen intense vinteruker. Denne gang spenner Roy Jacobsen opp et enda større lerret, og leverer en sterk og handlingsmettet roman om et skjebneår i norsk historie.

Hvitt hav er bind 2 i en trilogi.

Til toppen

En fryd for sjel og hjerte
Guri Hjeltnes, VG

Andre utgaver

Hvitt hav
Bokmål Innbundet 2015
Hvitt hav
Bokmål Lydbok-CD 2015
Hvitt hav
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Hvitt hav
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Hvitt hav
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Roy Jacobsen:

Anmeldelser Hvitt hav

«Han er kystfolkets mester, Roy Jacobsen, en virtuos poetisk skildrer av en kystkultur […] Det er et stort drama og et stort lerret som Roy Jacobsen mesterlig spenner opp.» […] et vidunderlig vakkert språk […]. En fryd for sjel og hjerte.» 
Guri Hjeltnes, VG

"Etter Hvitt hav fortoner de to romanene fra øya på Helgelandskysten vel så mye som en jacobsensk variant av Olav Duuns «Juvikfolket», som et forspill til «Seierherrene». Etter andre roman om Ingrid og hennes opplevelser under 2. verdenskrig, vil nok mange lesere håpe på flere romaner om henne og barrøyfolket." 
Terje Eidsvåg, Adresseavisen

"Roy Jacobsen vender tilbake til den nordnorske kysten og miljøet fra De usynlige.Hvitt hav er lakonisk, dyptloddende norsk litteratur av en type man skulle tro ingen lagde lenger. (...) en ganske kort, men mettet roman skrevet i en tradisjon helt frikoblet fra samtidens jakt på juggel og aktualitet."
Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv

"Hvitt hav er blitt en storslått fortelling, raffinert og besk, med lang ettersmak. (...)Roy Jacobsens andre roman fra Barrøy, HVITT HAV, er om mulig enda bedre enn «De usynlige». Kanskje fordi den dramatisk oppbygde fortellingen har et ganske annet spenningsnivå, naturlig hjulpet av det rammeverket den er satt inn i."
Turid Larsen, Dagsavisen

Til toppen

Bøker i serien