Hvordan fatte matte (Fleksibind)

løsningen er enklere enn du tror

Forfatter:

og

Kine Røst (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 288
Illustratør: Røst, Kine
Forlag: Alven
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293693048
Kategori: Teknikk og populærvitenskap
Omtale Hvordan fatte matte
Den effektive måten å bli god i matte på!

Forfatterne Anne Lene Johnsen og Elin Natås har lenge høstet stor anerkjennelse for sitt arbeid med å hjelpe barn og ungdom til å bli gode i matte - på en enkel og effektiv måte.

Hvordan fatte matte er en revolusjonerende matteguide. Boken stikker hull på myten om at pugging er måten å bli god i matte på. Ved å heller rette opp i «grunnmuren» kan du hjelpe barnet å oppnå fantastisk fremgang.

Boken viser hvilke steder i grunnskolens mattepensum barn og ungdom alltid sliter med, og hvorfor. I tillegg viser den hvordan man løser dette på den mest effektive måten. Foreldre trenger ikke selv å være flinke i matte for å kunne hjelpe barnet.

Alt du trenger er en elev i grunnskolen og viljen til å hjelpe. Boken er lett å forstå og finne frem i, og er skrevet i et muntlig språk med enkle forklaringer på hvert område.

Følg oppskriftene i boken og bli kvitt mattestrevet - en gang for alle!

Skaper en solid grunnmur som barnet kan bygge videre på Anbefales alle som synes matte er frustrerende og vanskelig Eliminerer leksekrig og frustrasjon Passer for barn i barnehage- og skolealder, ungdom og voksne Alt du trenger for å bli god i grunnskolematte - samlet i én bok!

«Slik jeg ser det, satses det i feil ende i matematikkundervisningen. Med denne boken kan alle elever få muligheten til å oppleve mestring og matteglede!»
Grete Kullerud Bacuh, erfaren mattelærer og SFO-leder

Til toppen

Andre utgaver

Hvordan fatte matte
Bokmål Ebok 2021