Ibenholtmasken (Innbundet)

spenningsroman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 414
Forlag: Papermoon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293897156
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Ibenholtmasken
Det er sviktende tillit til autoriteter og økende tro på alternative virkelighetsbeskrivelser. Stadig flere tror at angrepet på World Trade Center var regissert av CIA, og at amerikanske demokrater dreper barn og drikker blodet deres.

I sin celle i Drammen fengsel får dr. Pfeiffer et kall til å gjenopprette orden ved å etablere et totalitært og grenseløst verdenskalifat. I første omgang vil han åpne Norges grenser for seks millioner statsløse palestinere. En serie med tilsynelatende meningsløse drap følger.

Forskeren Ola Linge aner en konspirasjon. Har terrorister funnet en metode til å manipulere folks hjernebølger og ta kontroll over hjernene deres? Han merker at også hans egen hjerne blir påvirket, og han frykter at schizofrenien skal blusse opp igjen.

Politiet i Drammen mistenker at konspirasjonen bare finnes i hans eget hode, og at han er involvert i drapene. Selv er han usikker. Usikkerheten blir ikke mindre av besynderlige hendelser rundt kjæresten hans, den gåtefulle masaikvinnen Amelda Kirogwe.

Til toppen

Andre utgaver

Ibenholtmasken
Bokmål Ebok 2022