Ingen vei ut (Nedlastbar lydbok)

min kamp for rettferdighet etter en barndom i helvete

Forfatter:

og

Øyvind Haaland (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter: og
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2023
Innleser: Grønneberg, Hanna-Maria
Spilletid: 7:10
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lind & Co
Språk: Bokmål
Originaltittel: Trapped
Oversatt av: Haaland, Øyvind
ISBN/EAN: 9789189804722
Kategori: Lydbøker voksne og Lydbok
Omtale Ingen vei ut
Della Wright var bare to år gammel første gang hun ble etterlatt alene hjemme av dem som skulle ta seg av henne, og første gang hun ble sviktet av barnevernet. Da den kjente pedofilen Terry Price kom inn i livet hennes, var hun bare seks år gammel. Han flyttet inn i hjemmet hennes og forgrep seg på henne de neste fem årene. Selv ikke synet av en liten jente, som gikk på møtene sammen med ham i prøvetiden, var nok til at myndighetene grep inn.
Etter et helt liv med voldelige forhold og psykiske problemer, klarte Della til slutt å få overgriperen fra barndommen dømt til 22 års fengsel, ti år etter at hun først gikk til politiet. Han hadde skiftet navn flere ganger for å unngå å bli oppdaget for sine mange forbrytelser.
Som ambassadør for Safeguarding Alliance, kjemper Della for at overgripere ikke skal ha mulighet til å unnslippe ved å lage seg nye identiteter. Hun har lovet å forsøke å hindre at noen opplever den samme forsømmelsen, det samme sviket og de samme overgrepene, som hun selv gjorde.

Til toppen

Andre utgaver

Ingen vei ut
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av Linda Watson-Brown og Della Wright: