Ingenting å tape (Heftet)

Serie: Jack Reacher 12

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nothing to lose
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie: Jack Reacher
Serienummer: 12
ISBN/EAN: 9788202337261
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Ingenting å tape

Reacher befinner seg på en øde vei midt mellom småbyene Hope og Despair. Han velger den siste. Han vil bare ha en kopp kaffe før han går videre, men fire menn egler seg innpå ham, og sheriffen jager ham ut av byen. Riktignok har Reacher verken jobb, adresse eller bagasje. Men han er en fri mann, og når noen innskrenker hans frihet blir han forbannet – og nysgjerrig. Hva er folk i Despair så redde for? Hva prøver byens mektigste mann så desperat å skjule? Jack begynner å lete etter svar, og finner en skandale som vil ryste hele nasjonen.

Til toppen

Andre utgaver

Ingenting å tape
Bokmål Heftet 2011
Ingenting å tape
Bokmål Ebok 2014
Ingenting å tape
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Lee Child:

Utdrag

Reacher trakk stolen inn og satte seg godt til rette. Serveringsdamen så på mens han gjorde det, før hun satte kurs mot kjøkkenet. Hun kom ikke ut igjen. Reacher ble sittende og vente. Rommet var stille. Ingen sa noe. Det var ingen lyder å høre, bortsett fra metallbestikk som klirret lavt mot tallerkener, og folk som smattet mens de tygget, den keramiske klirringen av kopper som ble satt forsiktig ned på skålen, og stolbein som knirket når folk flyttet på seg. Alle de små lydene steg opp og ga gjenlyd i det svære, fliskledde rommet, helt til de virket overveldende kraftige. Ingenting skjedde på nesten ti minutter. Da stanset en gammel pickup med stort førerhus ved fortauskanten utenfor døren. Det ble et sekunds pause, så kom fire karer ut og stilte seg side ved side på fortauet. De grupperte seg i en tett, liten formasjon og sto stille enda et sekund før de kom inn. De stanset igjen, skannet rommet og fant målet sitt. De satte kursen rett mot Reachers bord. Tre av dem satte seg i de tomme stolene, mens den fjerde stilte seg øverst ved bordet og sperret veien for ham.

Til toppen

Om forfatter Lee Child

Lee Child er en av verdens mestselgende og mest prisvinnende forfattere. Han har toppet bestselgerlisten til New York Times, Wall Street Journal, Publishers Weekly, Washington Post, Los Angeles Times og Sunday Times (London).

Spenningsromanene om Jack Reacher utgis i 40 land, og Tom Cruise er nå aktuell som Jack Reacher i spillefilmen ved samme navn.

Til toppen

Bøker i serien