Innland av Arne Dahl (Lydbok-CD)

Innland (Lydbok-CD)

Serie: Berger og Blom 

Forfatter:

Einar Blomgren (Oversetter)

Da den tidligere politimannen Sam Berger slår opp øynene, har han ingen anelse om hvor han befinner seg. Alt rundt ham er hvitt. Men da Molly Blom dukker opp ved hans side, husker han at de to er på flukt fra en rettferdighet som sluttet å være rettferdig. 

En fantastisk oppfølger av suksessen Utmarker. Innland er en besettende reise inn mot mørkets iskalde hjerte.

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2018
Innleser: Johnsen, Jan Martin
Spilletid: 10:55
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Inland
Oversatt av: Blomgren, Einar
Serie:
ISBN/EAN: 9788202583699
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Innland

Innland er andre bok i serien om etterforskerne Berger og Blom, og forsetter der den kritikerroste bestselgeren Utmarker sluttet.

Da Sam Berger slår opp øynene, har han ingen anelse om hvor han befinner seg. Alt rundt ham er hvitt. Men da Molly Blom dukker opp ved hans side, husker han at de to er på flukt fra en rettferdighet som sluttet å være rettferdig.

Sam og Molly får et uventet oppdrag. De må stoppe en morder. Men de oppdager snart at saken har flere likheter med en ubehagelig drapssak fra Sams fortid. En mann ble dømt og har sittet innesperret i mange år. Kan det stemme at den virkelige morderen fortsatt er på frifot?

Til toppen

Elegant og hardtslåande krim
Fædrelandsvennen

Andre utgaver

Innland
Bokmål Innbundet 2018
Innland
Bokmål Ebok 2018
Innland
Bokmål Lydbok MP3-CD 2018
Innland
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Arne Dahl:

Anmeldelser av Innland

... risikoen for søvnløshet er stor.
Oskarshamns-Tidningen

Overraskelsene er mange
Dagens Nyheter

Elegant og hardtslåande krim (...) skarp og innsiktsfull kritikk av det svenske samfunnet anno 2017.
Fædrelandsvennen terningkast 5

... en uhyggelig og spennende historie med Blom og Berger i en heseblesende jakt på spinnville drapspersoner. En iskald thriller med psykologisk dybde som for det meste utspilles i en sprengkald, utilgjengelig og øde del av det nordlige Sverige.
Bjørnebok blogg

Til toppen

Om forfatter Arne Dahl

ARNE DAHL (f. 1963) er forfatter, redaktør og litteraturkritiker. Han bor i Stockholm. Siden debuten i 1998 har Arne Dahl utgitt 11 kriminalromaner om A-gruppen og 4 bøker i Opcop-serien.

Bøkene om A-gruppen har blitt filmatisert med stor suksess. Han er oversatt til mer enn 30 språk og har til sammen solgt over 3 millioner eksemplarer. Forfatteren har mottatt en rekke utmerkelser for romanene sine, bl.a. det svenske krimforfatterakademiets pris for å ha «vitalisert og utviklet krimsjangeren».

Utmarker er første bok i en ny serie om etterforskerne Sam Berger og Molly Blom, og viser en ny og mørkere side av Arne Dahl. Krimromanen har høstet strålende kritikker, også internasjonalt, og lå på 1. plass på den offisielle bestselgerlista i Tyskland. Den har allerede solgt 150 000 eksemplarer i Tyskland og 100 000 i Sverige.

Til toppen

Bøker i serien