Isola (Heftet)

kriminalroman

Serie: Københavnserien 5

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 346
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Isola
Oversatt av: Carlsen, Monica
Serie: Københavnserien
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788284191126
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Isola
Isola er femte bind i Katrine Engbergs Københavnerserie om etterforskerne Kørner og Werner. Denne gangen starter det hele med det makabre funnet av et halvt lik i en gammel koffert i en park i København.

Anette Werner får ansvaret for etterforskningen, og denne gangen uten assistanse fra makkeren Jeppe Kørner. Jeppe har nemlig tatt permisjon og jobber som tømmerhogger på Bornholm for å forsøke å finne fotfestet igjen etter at det har skåret seg med kvinnen i hans liv.

Men etterforskningen skal føre Anette til Bornholm og til Jeppe, som meget mot sin vilje blir rekruttert til å bistå med informasjon og introduksjoner.

Esther de Laurenti, pensjonert akademiker, er også på Bornholm. Hun har mistet sin kjære venn, og forsøker å døyve sorgen med å skrive en biografi over antropologen Margrethe Dybris. Hun får anledning til å arbeide i Dybris' hus, og finner en rekke brev og lapper som til sammen gir et overraskende bilde av noe som skjedde for nærmere tretti år siden. Noe som kan kaste lys over forbrytelsen Anette og Jeppe forsøker å oppklare.

Til toppen

Andre utgaver

Isola
Bokmål Innbundet 2021
Isola
Bokmål Ebok 2021
Isola
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Katrine Engberg:

Bøker i serien