Jul i Storskogen (Innbundet)

Forfatter:

Eva Eriksson (Illustratør) Simen Hagerup (Oversetter)


Vakker og gjennomillustrert julebok med 25 avsnitt - ett for hver dag fra 1. desember til 1. juledag!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 101
Illustratør: Eriksson, Eva
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Jul i Stora Skogen
Oversatt av: Hagerup, Simen
ISBN/EAN: 9788202418489
Kategori: Pekebøker
Alder: 1 - 8
Omtale Jul i Storskogen

Alle dyrene i Storskogen venter på julen og på nissen. Men de vet ikke riktig hva jul er eller hvem nissen er. Men de vet at det er noe fint, at det skal være god mat, og at man skal henge pene ting i trærne. Hos kaninfamilien er det full aktivitet, de lager kjøttkaker og nøttekaker, lager sanger og taler – og barna hopper rundt, er fryktelig spente og mest i veien. Hvorfor kommer ikke julen snart? Og hvor blir det av nissen?

I Store skogen finnes det faktisk en nisse, han heter Frese og er en illsint gammel gårdsnisse, som ikke har noe gjøre etter at menneskene og dyrene har flyttet fra gården. Men så en dag står det to små kaninbarn utenfor døra hans og ber ham om å bli med dem ...

Jul i Storskogen av Ulf Stark og Eva Eriksson er et juleeventyr for barn i 3 til 6-årsalderen, men både barn og voksne vil uten tvil fryde seg over den spennende historien og de flotte illustrasjonene. Boka kan leses som en julekalender med 25 små kapitler, akkurat nok til en lesestund hver dag fram til jul – og til og med én til 1. juledag!

Til toppen

Flere bøker av Ulf Stark:

Anmeldelser Jul i Storskogen

«Dette er en vakker og sjarmerende julebok. Full av julestemning og vakre illustrasjoner. Boken kan fungere som en kalender frem til jul, da det er et kapittel for hver ventedag i desember.»
Eva Beate Laugerud, Eikerbladet

Til toppen