Kamerakuren (Fleksibind)

Slik du takler øyeblikket, takler du alt

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 312
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202605711
Kategori: Selvutvikling
Omtale Kamerakuren

Kamerakuren – slik du takler øyeblikket, takler du alt

Bedre mestring er grunnleggende for bedre helse. Kamerakuren er en kombinert teori- og arbeidsbok om grunnleggende mestringsteknikker som bruker fotografering for å synliggjøre dem.

Vær her nå. Se små ting og gjør dem store. Rett blikket mot verden. Aksepter det som er. Finn det som fungerer.

- Hva kan vi lære av å fotografere?
- Kan mestringsteknikker brukes til å ta gode bilder og overføres til livet generelt, og som resultat føre til bedre livskvalitet?

Boka er full av øvelser som hele tiden vever mellom utviklingen av faglig nivå som fotograf og utviklingen av deg selv som menneske. Denne veven er betydningsfull. Den handler om reisen inn i deg selv. Gjennom fotografering kan vi trene på å håndtere livet, øyeblikk for øyeblikk. Vi kan lære å gripe de gode og takle de dårlige. Ved å bruke kamera som instrument oppnår vi også bedre bilder på veien. Forfatteren erobrer våre sinn, utfordrer våre fordommer og tvinger oss til konfrontasjon med vår vanetenkning. Han gjør det også på en vennlig, men bestemt måte.

Det som har manglet i dette feltet, har vært den mer objektive vitenskapelige siden av det kreative uttrykket. Det er derfor en begivenhet når Torkil Færø kommer med Kamerakuren. Med kombinasjonen av en lang karriere som lege med tusenvis av pasienter med en voksende virksomhet som fotograf, har han mulighet til å sette sammen viten på en ny måte. Og det gjør han til fulle i denne banebrytende boken.
Audun Myskja, lege

Jeg har holdt over 300 workshops, i nærmere 20 land. Dette bør jeg kunne! Likevel lærer jeg masse når jeg fordyper meg i boken. Den er skrevet av en mann som møter livet fryktløst og med total åpenhet.
Morten Krogvold, fotograf

«Du har makt over sinnet ditt og ikke ytre hendelser. Innse dette og du vil finne styrke.»
Marcus Aurelius

Til toppen