Klar for keto (Innbundet)

den komplette boken om ketogen kost

Forfatter:

Dag Biseth (Oversetter) Ida Andenæs (Oversetter) Bjarte Østebø (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 176
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: Keto
Oversatt av: Biseth, Dag , Andenæs, Ida og Østebø, Bjarte
ISBN/EAN: 9788293154860
Kategori: Kosthold
Omtale Klar for keto
Vil du bli din beste utgave av deg selv? Følger du en ketogen diett, får du muligheten til nettopp dette - det er i ketose at "the magic happens".

Med keto får du stabilt blodsukker og kroppen begynner å bruke fett som drivstoff. Når det skjer, reduserer du kroppens sårbarhet for betennelser, samtidig som du optimaliserer kroppens hormonbalanse. Da blir kroppen din veldig glad! I denne komplette boken om ketogen kost forklarer Martina Johansson på en tydelig og lettforståelig måte hva du skal spise, og hvordan du lærer deg å lytte til kroppens signaler. Lær hvordan du setter sammen riktige måltider som lar deg prestere bedre på jobb og trening, få bedre søvn og bedre fettforbrenning.

Det handler ikke om god helse, men om optimal helse. Bli din beste utgave av deg selv - det hele starter med maten. Dette er ingen mirkalkur eller en to-ukers quick fix; Keto er et valg du tar for å få det bedre - på alle måter! Keto er et livsstilsvalg og et valg om å spise mat som kroppen liker. Det er et kosthold som ikke bare holder deg frisk, men som også kan brukes i bekjempelsen av en rekke sykdommer og ubalanser.

Til toppen

Andre utgaver

Klar for keto
Bokmål Ebok 2019

Flere bøker av Martina Johansson: