Klassisk hvitsømsbroderi (Innbundet)

30 vakre prosjekter trinn-for-trinn

Forfatter:

Tove Fevang (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Whitework Embroidery
Oversatt av: Fevang, Tove
ISBN/EAN: 9788202645588
Kategori: Håndarbeid
Omtale Klassisk hvitsømsbroderi

KLASSISKE BRODERIER
Dette er en fantastisk bok for alle som liker godt håndarbeid. Både nybegynnere og mer erfarne vil ha stor glede av boka. Du får en grundig innføring i hvordan du broderer klassisk hvitsøm med instruktive fotografier og tekst. Nå kan du lage vakre broderier som kan gå i arv i generasjoner.


SÅ ENKELT ER DET
I boka lærer du hvordan du syr en rekke sting og fem forskjellige hvitsømsteknikker – uttrekksøm, tellesøm, sammentrekksøm, hedebosøm og Schwalm-broderi. Det er instruktive fotografier og tekst, som gjør det enkelt å lære stingene hvis du er uøvd og for deg som trenger å friske opp gamle kunster.

Du får detaljerte beskrivelser til alle de vakre prosjektene. Dekorative navneduker, duker, putetrekk og en klassisk dåpskjole med kyse, smekke og sko er noen av de delikate hvitsømsbroderiene du kan lage. Det følger med mønsterark til alle arbeidene og forklaring på hvordan du både skal sy og brodere. 

Alle stingene vises med detaljerte trinn-for-trinn-fotografier og instruktive forklaringer. Det følger med mønsterark til alle prosjektene i boka.

Til toppen

Om forfatter Ayako Otsuka

Broderidesigner AYAKO OTSUKA har vært oppslukt av brodering fra hun var liten. Hun lærte blant annet japansk brodering av sin mor, i tillegg til hvitsømsbroderi. Ayako Otsuka har utgitt flere bøker om broderi i hjemlandet Japan. I tillegg har hun hatt flere utstillinger i Japan, men også utenfor landets grenser.

Til toppen