Her får du oppskrifter på solide hverdagsknekkebrød, knekkebrød tilsatt god smak som for eksempel ost, tranebær, dill og sitronskall, men også oppskrifter på blant annet kjeks og grissini. I tillegg får du tips og råd om redskaper, deigen, utbaking, steking og oppbevaring. Å lage knekkebrød er ikke vanskelig. Det er noe du kan lykkes med uten å være en erfaren baker. Dessuten er knekkebrød sunt, godt, rimelig og holdbart. Og knekkebrød kan være så mangt.
Boka er på nynorsk. Bildene er tatt av Lars Petter Pettersen.
Den franske sjefsbakeren på Åpent Bakeri, Emmanuel Rang, har sammen med den franske bakeren Guillaume Nifosi og norske Espen Aasheim prøvd og feilet i bakeriet og kommet frem til en rekke gode, nye oppskrifter på knekkebrød. Emmanuel Rang er en av to gründerne av Åpent Bakeri. Sammen med Øyvind Lofthus startet han bakeriet i 1998.