Kofteboken (Innbundet)

2

Serie: Koftebøkene 2

Forfatter:

og

Liv Sandvik Jakobsen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 207
Illustratør: Jakobsen, Liv Sandvik
Forlag: Sandvik & Samsøe
Språk: Bokmål
Serie: Koftebøkene
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788299981217
Kategori: Håndarbeid
Omtale Kofteboken

Nostalgi og tradisjon

Her kommer Kofteboken 2! Enda en inspirerende strikkebok med fargerike og frodige bilder, og oppskrifter til mange kofter! Alle inspirert av de gamle og tradisjonelle mønstrene. Noen kofter ligner de originale selv om garnet er nytt, andre er endret til en mer tidsriktig passform eller har fått helt nytt design. Hele tiden har forfatterne Liv Sandvik Jacobsen og Lene Holme Samsøe hatt nostalgien og de tradisjonelle mønsterne for øyet!

Forenklet og størrelsevalg
I motsetning til de gamle oppskriftene som tar utgangspunkt i at man både er en erfaren strikker og en kyndig mønsterleser og dermed hopper over en del detaljer, har de forenklet alle oppskrifter til dagens strikkere. Gjennom tekst og diagrammer vil du kunne følge forklaringene skritt for skritt. I tillegg kan du velge i størrelser fra XS til XXXL. De gamle er ofte kun oppgitt i èn størrelse.

Farger og fasong
Den erfarne kan slå seg løs med mye mønster, flere tråder og påfølgende montering. Den som ikke har strikket så mye, har muligheten til å gå for den enkle, ensfargede koften med rundt bærestykke og kun mønster på dette. Noe for enhver smak altså, men forfatterne oppfordrer alle til å prøve. Om du ikke har strikket så mye tidligere, er det ingen skam å spørre en erfaren strikker om råd!

Fakta om Koftebøkene
En strikkebok er et arbeidsverktøy, og det har de tatt hensyn til med tanke på både størrelse og kvalitet. Koftebøkene har et hardt og slitesterkt cover med matt folie som gjør at du raskt kan tørke av om du skulle søle litt fra te- eller kaffekoppen.

Til toppen

Flere bøker av Lene Holme Samsøe og Liv Sandvik Jakobsen:

Bøker i serien