Korsbæreren av Tom Kristensen (Ebok)
Ebok

Korsbæreren (Ebok)

thriller

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.38 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203353079
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Thriller
Omtale Korsbæreren
David Nomura har bygget opp et suksessrikt hedgefund i San Francisco. Plutselig dukker den beryktede japanske mafiaen, yakuza, opp - og gir ham tre uker på å tilbakebetale en investering på 40 millioner dollar. Men Davids firma har ikke pengene.
I Kredittbanken i Oslo jobber Davids tidligere kjæreste, Elvira Elton Eikenes. En av hennes største kunder, et oljeselskap, står nå i fare for å misligholde store lånebeløp, og Elviras sjef begynner å sette spørsmålstegn ved om hun klarer å håndtere jobben. Rykter om Elviras pillemisbruk gjør ikke situasjonen hennes noe bedre.
David Nomura reiser til Oslo. Han ser bare én mulig løsning på hedgefundets pengeproblemer: Å utnytte sitt tidligere erotiske og opprivende forhold til Elvira Elton Eikenes.
Men yakuzaen puster dem i nakken. Korsbæreren ankommer også Oslo, og han vil bruke både David Nomura og Elvira Elton Eikenes til å fullføre sin vanvittige blodhevn. "Tom Kristensen vet hvordan man forteller en spennende historie."
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

"Tom Kristensen fortsetter å holde leserne i spenningens vold. ... Spenningen er der fra første side ... 'Korsbæreren' er preget av godt håndverk, et solid plot, og fine vekslinger mellom personer og steder. ... spenningen i denne historien holder deg limt til boka over lang tid."
Turid Larsen, Dagsavisen

Til toppen

Andre utgaver

Korsbæreren
Bokmål Heftet 2016
Korsbæreren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Korsbæreren
Bokmål Lydbok-CD 2012

Flere bøker av Tom Kristensen: