Kort og godt (Innbundet)

Lag kreative kort, bordkort og pakkelapper

Forfatter:

Toril Blomquist (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Oversatt av: Blomquist, Toril
ISBN/EAN: 9788202315825
Kategori: Håndarbeid
Omtale Kort og godt

Pynt hverdag og fest med kort du har laget selv!

Skal du snart invitere til selskap, feire en høytid, eller kanskje gi en gave til en venn? I den fargerike og frodige boka Kort & godt finner du mange modeller og motiver, får ideer, mønster og forklaringer til å lage ulike kort, bordkort og pakkelapper til årets store høytider og merkedager. 

Med sine flotte bilder, gode mønstertegninger og grundige forklaringer passer boka både for erfarne kortmakere og for nybegynnere. 

Det er gøy å lage noe helt fra bunnen av og å sette ditt personlige preg på invitasjoner og gratulasjonskort, finne farger på de hjemmelagde bordkortene som skal passe til duken og blomstene! Selv om boka har kategorier etter årstidene: vår, sommer, høst og vinter, er det enkelt å tilpasse modellene ved å skifte ut f.eks. lyse med sterke farger, eller bruke designark med mønster i stedet for ensfarget kartong. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Bruk ideene om hverandre. Bordkortene kan for eksempel også brukes som pakkelapper eller som minikort på en gave eller en blomsterbukett. Til mange av temaene finner du forslag til fine gaveinnpakninger i samme stil som kortene.

Alle modellene er vist på flotte bilder, og fremgangsmåten er grundig forklart. Tegningene er vist i naturlig størrelse, så denne boka er lett å bruke også for nybegynnere!

Til toppen

Flere bøker av Gitte Schou Hansen: