Lærke Bagger Strikk (Innbundet)

Forfatter:

Kaja Kvernbakken (Oversetter)

Fjorårets store strikkesnakkis fra Danmark kommer endelig på norsk!
Dette er rett og slett en strikkebok du aldri har sett maken til.

Boka er full av herlige, fargerike og restegarnbaserte oppskrifter som kan varieres i det uendelige og som kan strikkes og mestres av både nybegynnere og viderekomne.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lærke Bagger Strikk
Oversatt av: Kvernbakken, Kaja
ISBN/EAN: 9788202750114
Kategori: Håndarbeid
Omtale Lærke Bagger Strikk

En annerledes strikkebok

Fjorårets store strikkesnakkis i Danmark kommer endelig på norsk! Dette er rett og slett en strikkebok du aldri har sett maken til.

  • Smarte restegarnteknikker
  • Kule oppskrifter
  • Tips, triks og gode ideer

Boka handler selvfølgelig om strikk, men det er ikke en tradisjonell strikkebok. For Lærke Bagger er ikke en tradisjonell strikker. Og hun sier selv at hun heller ikke er en strikkeekspert, men Lærke Bagger er utdannet tekstildesigner fra The Royal Danish Academy of fine Arts med håndstrikk som spesialområde.

ESSENSEN AV LÆRKE BAGGER
I boka får du forklart både enkle strikketeknikker og de litt vanskeligere. I tillegg deler Lærke noen riktig smarte tips, nye snarveier og ideer til hvordan du kan planlegge farger. Og der alt ser litt kaotisk ut, er det masse system og mye raushet. Hun er ydmyk og bestemt på samme tid.

Oppskriftene er sortert etter vanskelighetsgrad, sånn at du gjennom boka tar i bruk flere og flere teknikker. Så selv om du har doktorgrad i strikking, kan det være at du likevel finner noen skikkelig fete tips, sier Lærke.

Genser - The no limit sweater
Kortermet topp - Ombre t-shirt
Genser - Not so heavy sweater
Vest - Nice slipover
Topp - Cute top
Sokker - Crappy socks
Genser - The bad idea top
Jakke - Crazy loop fur
Genser - The carpe diem sweater
Barnejakke - The Larseman cardigan
Barnegenser - The not so basic kid sweater
Barnekjole - The Lulu sweater dress
Scrunchie - The scrap scrunchie
Pute - The easy peasy pillow
Pledd - The bad idea blanket

Oppskrifter fra 6 mnd. til 6 år for barn og XS til XXXXL til voksne (eller fra 1 til 8 som er betegnelsen Lærke bruker).

Halsen er kronen på verket. Den er blikkfanget og den første detaljen øynene stopper ved etter at de har tatt inn helheten.Halsutringningen viser hvor flink eller lat du er. Halsutringningen er ganske viktig. Jeg liker at halsen former seg etter kragebenet og skuldrene. Det er noe av det vakreste på menneskekroppen. Klærne skal forme seg etter kroppen og ikke omvendt.
Lærke Bagger

Til toppen