Livet uten plast (Innbundet)

hverdagstips og oppskrifter til hus, hjem og hage

Forfatter:

og

Eivind Lilleskjæret (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 108
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Besser leben ohne Plastik
Oversatt av: Lilleskjæret, Eivind
ISBN/EAN: 9788205509542
Kategori: Familie og helse
Omtale Livet uten plast

Honningen vi smører på brødet eller har i tekoppen, kan være fylt med mikroplast. Til og med vannet vi bruker når vi lager kaffe, kan inneholde bitte små plastpartikler. Plast, selve symbolet på det moderne, fins nå overalt – i magen på hvalene i havet, som store flytende øyer og i maten og drikken vår. Konsekvensene for miljø og helse er store, og vi vet at noe må gjøres for å stoppe denne utviklingen.

Anneliese Bunk og Nadine Schubert har de siste årene levd nesten helt uten plast. I boken viser de hvordan man kan spare miljøet og erstatte plast i hverdagen. De har laget en informativ guidebok til hjemmebruk – ikke bare for dem som allerede resirkulerer alt de kan, men også for deg som ikke vet helt hvor du skal begynne. Denne boken er for alle som har fått nok av plasten som forurenser havene, forsøpler langs turstiene vi går på og finnes i hudpleieproduktene vi kjøper, uten at vi vet det.

Boken gir gode og originale tips som viser hvordan man kan spise, drikke, handle, vaske, leve og dyrke – uten plast. Den gjør oss til mye mer bevisste konsumenter. Rådene er enkle å implementere i livet ditt. Noen råd følger du umiddelbart, andre steg for steg i eget tempo.

 

Om forfatteren

Anneliese Bunk er designer og har lenge arbeidet for en plastfri hverdag. Nadine Schubert er journalist og «lev uten plast»-blogger. De har begge de siste årene levd helt uten plast, så langt det er mulig. Boken har ligget lenge på tyske bestselgerlister.

Til toppen

Andre utgaver

Livet uten plast
Bokmål Ebok 2018