Løp av Øystein Lie (Ebok)
Ebok

Løp (Ebok)

en roman om hvordan joggebølgen tok en mann

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.68 MB
Filformat: EPUB
Forlag: [s.n.]
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269013603
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Løp
Therese og Vemund har ett barn og en elefant i rommet. Vemund bruker kompresjonsstrømper til fem hundre kroner paret, vurderer å begynne med barfotløping og skal under 40 minutter på mila.
Men noe har satt seg fast i ham. Dette er en fortelling om fire ganger fire-intervaller, maksimalt oksygenopptak og om hvem som bestemmer i et forhold, de små løgnene og hva som faktisk er viktig.

"Boka bør leses av alle som kommer ut av sportsbutikken med tre nye løpesko i sekken og jogger med gassmaske for å få minst mulig luft i lungene"
Trønderavisa - Terningkast 5

"Romanens store styrke ligger i Vemunds innbitte refleksjoner og observasjoner. Intervaller, laktattest, maksimalpuls, terskelfart, ulike joggesko, barbeintløping og utallige ulike teorier om hvordan man topper formen før et løp. Lie kjenner stoffet og gjør det litterært og interessant. Det er godt gjort."
VG

"Lie skriver godt, han får inn mange fine poenger, og boka har en humoristisk, men også sår snert som løfter fortellingen"
Adresseavisen


Øystein Lie (45) er frilans journalist og fotograf for forskjellige aviser og magasiner. Lie skriver for å bevege og løper for å løpe. Dette er hans første roman.

Til toppen

Flere bøker av Øystein Lie: