Lucia av Bernard Minier (Nedlastbar lydbok)

Lucia (Nedlastbar lydbok)

Serie: Lucia Guerrero 1

Forfatter:

Christina Revold (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2023
Innleser: Revold, Christina
Spilletid: 9:14
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lucia
Oversatt av: Revold, Christina
Serie: Lucia Guerrero
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788203452321
Kategori: Lydbøker voksne , Lydbok og Krim og mysterier
Omtale Lucia
I en fjellside utenfor Madrid finner etterforsker Lucia Guerrero sin nærmeste kollega drept og korsfestet, i en scene som ligner et renessansemaleri fra Golgata.
Samtidig komme en gruppe kriminologistudenter ved universitetet i Salamanca, Spania, på sporet av en seriemorder som har operert i det skjulte i flere tiår, når de avslører et grusomt mønster på åstedene.
Ondskap og terror kobles med kunst og mytologi, med det moderne Spania som bakteppe, i denne nye serien fra Frankrikes største krimforfatter.
Konfrontert med sin egen fortid og sin egen største frykt, avdekker Miniers hovedperson Guerrero en sannhet mer skremmende og ufattelig enn både hun og noen andre kunne forestille seg.

«Nesten perfekt krim! Franske Bernard Minier nærmer seg det sublime i sin nye krimserie som starter med boken «Lucia». (...) Minier eksellerer virkelig språklig i denne første boken i serien om Lucia. I et direkte og nesten hektisk språk blir vi feid med i handlingen fra første side. Han evner å skildre mennesker med korte, effektive streker. Han er konkret og klar, og han vet hvordan man skal skape spenning. (...) Bernard Minier behersker til fingerspissene kunsten å legge ut blindspor, overraskende koblinger og uventede dreininger i handlingen. Som kriminell håndverker er han ganske enkelt suveren!» Sindre Hovdenakk, VG (Terningkast 5)

«... en både god og spennende bok.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 5)

Til toppen

Andre utgaver

Lucia
Bokmål Ebok 2024
Lucia
Bokmål Innbundet 2024

Flere bøker av Bernard Minier:

Bøker i serien