Lucy ved havet (Innbundet)

Serie: Lucy Barton 4

Forfatter:

Hilde Rød-Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 287
Forlag: Forlaget Press
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lucy by the sea
Oversatt av: Rød-Larsen, Hilde
Serie: Lucy Barton
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788232805129
Kategori: Romaner
Omtale Lucy ved havet
Idet en verden i panikk går i lockdown blir Lucy hentet av sin eksmann William og flyttet fra Manhattan til en småby i Maine. De neste månedene er det bare de to, Lucy og William - og deres kompliserte fortid - i et lite hus ved havet.

Elizabeth Strouts bøker er elsket av lesere og kritikere over hele verden. I denne fjerde frittstående romanen om Lucy Barton skildres frykten og utfordringene i et liv i isolasjon, så vel som håpet, roen og mulighetene som de lange, stille dagene kan inspirere til. I hjertet av historien ligger de dype menneskelige relasjonene som forener oss også når vi ikke er sammen.

«Ingen romanforfattere i samtiden har Strouts ekstraordinære evne til radikal empati, til å se inn i menneskenes essens, til å forene oss uten sentimentalitet. Det var ikke bare at jeg elsket Lucy ved havet; jeg trengte den. Måtte horder av lesere føle seg styrket, trøstet og på alle måter oppløftet av Lucys historie.»
The Boston Globe

Kåret til en av årets beste bøker 2022 av The New York Times Book Review, The New Yorker, Oprah Daily, Entertainment Weekly, San Francisco Chronicle, NPR, Time, The Washington Post, PopSugar, She Reads
Lucy ved havet er en frittstående roman om Lucy Barton
Les også Jeg heter Lucy Barton, Hva som helst er mulig og Åh, William!

Til toppen

Andre utgaver

Lucy ved havet
Bokmål Ebok 2023
Lucy ved havet
Bokmål Heftet 2024

Flere bøker av Elizabeth Strout:

Bøker i serien