Luridiumstyven (Heftet)

Serie: William Wenton 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 237
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Luridiumstyven
Serie: William Wenton
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788203259708
Alder: 9 - 12
Omtale Luridiumstyven
«Bobbie Peers har skapt et underholdende og fascinerende univers i en spenningsserie for barn som holder 110 km/t. ... den morsomste miksen av robotkomedie, science fiction og actioneventyr jeg har lest på år og dag.» Kristine Isaksen, VG (terningkast 5)

William Wenton oppdager at han ikke er som alle andre. Riktignok har han alltid lurt på hvorfor familien hans har dekknavn. Og hvorfor han er ualminnelig god til å knekke koder. Og hvorfor bestefaren forsvant sporløst i Londons undergrunn for åtte år siden. Men det er først når han løser Umuligheten, verdens vanskeligste kode, og blir sendt til Senter for Posthuman Forskning, at livet hans tar en ny og uventet retning. Sakte men sikkert begynner han å avdekke familiens hemmeligheter. Og plutselig haster det med å finne bestefaren som forsvant på mystisk vis i Londons undergrunn for åtte år siden.

«Han skriver så filmatisk, så handlingsdrevet, så konkret og billedlig, at du nesten ser for seg filmen i hodet mens du leser boken. Så har også Hollywood-regissør Morten Tyldum for lengst kjøpt rettighetene til Luridiumstyven». Tyldum kan like godt oppgradere avtalen til flere filmer med en gang, for også tredje bok i serien, Orbulatoragenten, er som skapt for det store lerretet.» Randi Fuglehaug, Bok 365

Til toppen

Andre utgaver

Luridiumstyven
Bokmål Ebok 2015
Luridiumstyven
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Bobbie Peers:

Bøker i serien