Falketårnet av Erik Fosnes Hansen (Lydbok-CD)

Falketårnet (Lydbok-CD)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2009
Innleser: Hansen, Erik Fosnes
Spilletid: 5:41
Antall enheter: 4
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202289362
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale: Falketårnet

Elsk din skjebne

Året er 1229. I nordtårnet på slottet Falkenborg bor en ung gutt. Det hviskes om at han kan snakke med fugler. En dag han er ute på jakt med falkene sine, treffer han bøddeldatteren Suzanne. Møtet mellom dem skal bli skjebnesvangert ...

13 år gammel venter riddersønnen Wolfgang på at faren hans skal vende hjem fra korstogene. Han er arving til Falkenborg som forvaltes av onkelen inntil borgherren kommer hjem. Wolfgang er en ensom, menneskesky gutt, som bare er lykkelig når han får være i falketårnet sammen med fuglene sine. Han har fire jaktfalker som han har trent så godt at folket i landsbyen spekulerer på om det er svartekunster med i bildet. Det er farlige mistanker å få rettet mot seg, i en urolig tid da mye står på spill ...

Advarselen
For onkelen til Wolfgang har skumle hensikter. I det gutten fyller 14 vil han bli myndig, og da tilfaller borgen ham. Onkelen slites mellom ønsket om å rydde Wolfgang av veien, og et stadig voksende begjær overfor den unge nevøen.
En dag kommer en høytstående fremmed til borgen. Han advarer Wolfgang mot en stor fare, som ble forutsett ved hans fødsel. For borgarvingens skjebne står skrevet i stjernene, og det gjenstår å se om han kan påvirke den ...

Den uforglemmelige debutromanen til en av Norges største forfattere, i nyutgivelse på lydbok!

GRATIS MP3-CD MEDFØLGER
Leses av forfatteren

Til toppen

Andre utgaver

Falketårnet
Bokmål Ebok 2008
Falketårnet
Bokmål Lydbok MP3-CD 2009
Falketårnet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Falketårnet
Bokmål Heftet 2015
Falketårnet
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Erik Fosnes Hansen:

Om forfatter Erik Fosnes Hansen

Erik Fosnes Hansen (f. 1965) vokste opp i Oslo og gikk på Rudolf Steinerskolen i Oslo.  Han fikk et internasjonalt gjennombrudd med sin roman Salme ved reisens slutt i 1990, som er solgt internasjonalt i millionopplag. Fosnes Hansen var i mange år litteraturanmelder og artikkelskribent i Aftenposten, og aktiv som spaltist og essayist i aviser og magasiner i inn- og utland. Han er medlem av Det Norske Akademi for Sprog og Litteratur, og deltar fra tid til annen også i radiospørreleken 20 spørsmål på NRK P1.

Bibliografi:
Falketårnet (1985)
Salme ved reisens slutt (1990)
Beretninger om beskyttelse I (1998)
Underveis - Et portrett av Prinsesse Märtha Louise (2001)
Kokebok for Otto (2005)
Løvekvinnen (2006)

Til toppen