Skjellsankerne av Rosamunde Pilcher (Lydbok-CD)

Skjellsankerne (Lydbok-CD)

Forfatter:

, Bodil Engen (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2009
Innleser: Hol, Unn Vibeke
Spilletid: 3:20
Antall enheter: 3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: The shellseekers
Oversatt av: Engen, Bodil
ISBN/EAN: 9788202313685
Omtale Skjellsankerne

Gripende familiesaga

Penelope Keeling ser frem til å nyte tilværelsen som pensjonist ved de idylliske strendene i Cornwall. Men hun har tøffe tak i vente. Grådighet og misunnelse er i ferd med å knuse familien hennes ...

På slutten av et langt liv, er maleriet Skjellsankerne Penelope Keelings kjæreste eie. Fra å ha vært en bryllupsgave fra faren som var kunstner, er bildet blitt stående som et symbol på det rike og dramatiske livet Penelope har levd. Men da hennes voksne barn oppdager at maleriet er verdt en formue, viser det seg at familieverdiene hun har prøvd å oppdra dem til, er lite verdt. Ved utsiktene til den store arven, kommer grådigheten til overflaten. 

Splittelse
Nancy er besatt av statusen som pengene vil gi henne, og Noel er en fyr som ønsker størst mulig utbytte for minst mulig innsats. Begge prøver å overtale moren til å selge Skjellsankerne. Bare søsteren Olivia nekter å være en del av søsknenes dårlig skjulte griskhet. Kampen om maleriet truer med å splitte familien. Penelope må kaste seg inn i kampen for å redde sine barn og seg selv.

Lydboken er en forkortet utgave av originalromanen.

Til toppen