Mageplagefri (Innbundet)

metoden som viser deg hvordan du kan leve godt med IBS, uten stress og strenge dietter

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 280
Forlag: Lyngstad ernæring
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269315707
Kategori: Mat og drikke
Omtale Mageplagefri
Visste du at 1 av 5 nordmenn lider av irritabel tarmsyndrom (IBS)? Det er fryktelig mange irritable tarmer og like mange liv som blir styrt av hvordan magen har det.

Mange får beskjed av legen at de må lære seg å leve med IBS. De får hjelp til å lindre symptomene gjennom medikamenter, kosttilskudd eller blir anbefalt å følge en streng diett for å holde symptomene i sjakk. Disse tiltakene lindrer symptomer og er en fin start, men de tar ikke tak i årsakene til at magen er sensitiv. Nå vet vi mer, og når du lærer hvordan magen din fungerer og hvorfor plagene oppstår, kan du virkelig ta grep som lindrer plagene og gjør tarmen din sterkere og mer tolerant på sikt.

I denne boka lærer du om Toleranse-metoden for IBS, en helhetlig metode som handler om å få en oversikt over hva som påvirker magen din, både i form av det du putter i den, men også hva som skjer ellers i livet ditt. Når du forstår hva som påvirker akkurat din mage, vil det bli enklere for deg å stoppe opp og justere til en kurs som ikke bare lindrer symptomene, men som hjelper magen din til en varig balanse.

Metoden viser deg hva du bør spise både for å gi magen ro og for å styrke den på lang sikt, og du lærer hvordan faktorer som søvn, bevegelse, stress og kjønnshormoner påvirker magens toleranse. Du kan ta grep som lindrer plager og bedrer både fordøyelse og helsa di på lang sikt, slik at du kan leve det livet du vil leve. Du kan bli mageplagefri!

Toleranse-metoden gir deg friheten tilbake! Er du klar for å sette i gang?

«Her er konkrete tips som er overkommelige og enkle å ta i bruk NÅ! Etter å ha lest om Toleranse-metoden, har jeg endelig trua på at jeg kommer til å bli mageplagefri!» Katrine Husebye Leine

Julianne Lyngstad er ernæringsrådgiver med mastergrad i samfunnsernæring. Hin har selv IBS og har hjulpet mennesker med IBS å ta kontroll over mageplagene sine siden 2014. Hun har tidligere gitt ut tre bestselgende bøker om IBS og lavFODMAP-dietten.

Til toppen