Maritparit (Innbundet)

hekling for alle

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 155
Forlag: Pitch forlag
Språk: Flerspråklig , Bokmål / Engelsk
ISBN/EAN: 9788293551102
Omtale Maritparit

maritparits populære hekleoppskrifter

Hekling er morsomt og enkelt. Alt du trenger er en heklenål og et garnnøste. Med 100 000 følgere på Instagram er Marit K. Skjong - maritparit - en av Norges mest populære heklere. Hennes motto er: Har du lyst til å hekle så kan du hekle. Her finner du både maritparits fargerike mandalaer, myke, varme tepper, søte amigurumi-dukker og nydelige ting til deg selv, barna og hjemmet. Alt er praktisk og trendy, og du får også tips til hvordan du kan lage din egen vri på tingene. Oppskriftene går fra lett til vanskeligere. Boka er illustrert med vakre og stemningsfulle bilder av fotograf Nadia Bouhafs. Drøm deg vekk og bli inspirert - det er kun fantasien som setter grenser.                

Til toppen

Utdrag

Hekling - til glede og inspirasjon

Jeg har aldri fått taket på strikking, men da datteren min ble innlagt på sykehus for noen år siden, trengte jeg noe å fikle med ved sykesengen. En venninne foreslo hekling. Jeg studerte instruksjonsvideoer på Youtube, heklet, rekket opp og heklet på nytt igjen. Og jeg fikk det til! Lykke!

I dag er jeg over gjennomsnittet interessert i hekling – ja, jeg elsker å hekle – og er en skikkelig garnnerd. Det er garn overalt i huset, til min mann og barns fortvilelse. Men deilig kvalitetsgarn i vakre farger gjør meg glad og lykkelig! Heklemiljøet er enormt internasjonalt, og interessen er voksende i Norge. Det oppdaget jeg da jeg postet mitt første Instagram-bilde i 2014. Nå tre år senere har jeg 100 000 følgere. Alle de hyggelige tilbakemeldingene og «likes» jeg får ansporer meg til å lage nye mønstre. Samtidig håper jeg å kunne inspirere andre til å begynne å hekle, til å lage sine mønstre og prøve ut sine favorittfargekombinasjoner slik at de kan oppleve den samme gleden som meg. I denne boken finner du enkle oppskrifter for nybegynnere eller barn som er nysgjerrig på å finne ut hva hekling er, og mer avanserte og større prosjekter for den garvede hekler. Jeg er opptatt av at alt skal være gøy, trendy og funksjonelt. Jeg håper du lar deg inspirere og at du finner noe du liker. Følg meg gjerne på maritparit.com, på Facebook eller Instagram for flere oppskrifter og gode tips. Jeg blir superglad om du poster dine versjoner av oppskriftene merket med #maritparit.

Nyt dagen, de du er glad i og ta heklenålen fatt!

Beste hilsen Marit K. Skjong

Til toppen