Mat for barn (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mat for barn
ISBN/EAN: 9788202376079
Kategori: Svangerskap og fødsel
Omtale Mat for barn

God mat for små mager!

En herlig kokebok som gjør det enkelt å lage både god, næringsrik hverdagsmat og lekker kosemat til barna. Her får du fristende forslag til hva du kan lage av hverdagsmat fra barnet er 6 måneder til mat for hele familien. Gode og sunne tips til frokost, lunsj, middag, matpakker, lørdagskos, desserter og mye mer. Og ikke minst hva du kan friste med når en syk liten kropp også må få næring.

  • God, hjemmelagd spedbarnsmat
  • Frokost som gir energi
  • Spennende og næringsrike matpakker
  • Raske og sunne familiemiddager
  • Lær barnet å like grønnsaker
  • Alternativer til godteri
  • Når barnet ikke vil spise

Til toppen

Flere bøker av Lise Galaasen og Margit Vea:

Om forfatter Lise Galaasen

Margit Vea
Margit Vea er født i 1966, opprinnelig fra Skudenes, men oppvokst i Tanzania og på Madagaskar. Hun er faglærer i ernæring, helse og miljøfag og har undervist i grunnskolen, videregående skole og voksenopplæringen.

Forfatteren har holdt en mengde kurs og foredrag innen emnet barnemat for småbarnsfamilier og andre som arbeider med barn. Hun oppfordrer oss til å inkludere de minste på kjøkkenet slik at også de blir kjent med gode råvarer, og blir glad i mat og matlaging.

Lise Galaasen
Lise Galaasen (f. 1961) er født og oppvokst i Trysil, nå bosatt i Oslo med mann og to barn. Hun jobber som forlagsredaktør for bøker på området helse, foreldre og barn.

Med et aktivt arbeidsliv skulle hun ønske denne boken var skrevet da hun selv var småbarnsmor. - Jeg har skrevet boken fordi jeg vet hvor stort behov man har for slike tips. Det er utrolig hva som funker, og jeg synes det er viktig at både oppskriftene og tipsene er prøvd ut tidligere, sier hun.

Til toppen