Mat for glade tarmer (Innbundet)

Bedre bakteriebalanse på 4 dager

Forfatter:

og

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Slapp, urolig mage, raskt opp i vekt eller lett syk? Det kan hende du har for få melkesyrebakterier, tarmbakteriene som øker kroppens opptak av vitaminer og mineraler og beskytter mot sykdom. Mat med mye prebiotika er supernæring for melkesyrebakteriene.

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mad til glade tarme
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202548308
Kategori: Kosthold
Omtale Mat for glade tarmer

Friskere mage på bare 4 dager!

Er du litt sliten, urolig i magen eller kroppen, går opp i vekt eller blir lett syk? Da kan det hende du har for lite av tarmbakteriene som beskytter deg, styrker immunforsvaret og bidrar til god helse.

Følg den enkle og grundige guiden i boka og få en rikere bakterieflora på bare fire dager.

I boken får du:

  • En grunnleggende forståelse av hvordan tarmen din virker
  • En lynkur på fire dager som bedrer tarmfloraen din radikalt
  • En oversikt over de 20 råvarene som inneholder mest prebiotika
  • 42 oppskrifter på retter som inneholder store mengder prebiotika i lett tilgjengelige matvarer

 

Til toppen

Om forfatter Mette Bender

Søren Lange, ernæringsrådiver og kokk, og Mette Bender, vitenskapsjournalist, har flere bøker om helse og velvære bak seg. I Mat for glade tarmer tar de for seg den positive effekten prebiotika har på tarmen og hele kroppen og forteller hvordan vi kan bygge opp bedre helse ved hjelp av små og enkle endringer i kostholdet. Lettlest, enkelt og velskrevet – og med 42 smakfulle oppskrifter på kjøpet.

Til toppen