Mat for livet (Innbundet)

Smart lavkarbo for hele familien

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202368890
Kategori: Kosthold
Omtale Mat for livet

Kost i balanse gir liv i balanse!

Dette er boken for deg som både vil nyte et måltid og samtidig spise sunt og riktig. Finner du balansen mellom sunn næring og nytelse, vil du merke det både på kropp og sjel, er Fedons klare budskap. For når du spiser riktig, spiser du for et bedre liv. Og du får mer overskudd, bedre helse og en kropp i balanse. Svarene på hvorfor og hvordan finner du i denne boken.

Boken er skrevet for deg som tror på kostens helsefremmende effekter, og som ønsker å endre kosthold og livsstil for å beholde eller få tilbake din gode helse. I stedet for at du bekymrer deg for maten du bør unngå, inviterer Mat for livet deg til å omfavne sunn mat og såkalt supermat fra hele verden. Den maten som er din beste allierte på vei til et langt og sunt liv.

I denne boken lærer du å mestre Kost i balanse, et ernærings- og livsstilskonsept som du kan ha glede av resten av livet. Du får god hjelp til å oppnå optimal helse og forebygge kroniske sykdommer. Som bonus kan du nyte deilige måltider flere ganger - hver eneste dag!

NYT DEILIGE MÅLTIDER HVER DAG!

Fedon A. Lindberg er lege og spesialist i indremedisin. Han har i løpet av sin over 25 år lange karriere opparbeidet seg en solid erfaring om hvordan mat og ernæring kan brukes som effektiv medisin ved behandling av overvekt, diabetes og andre livsstilsrelaterte sykdommer. Han har skrevet mange bøker om dette emnet, og flere av dem er utgitt på 14 språk og i 21 land.

Til toppen

Om forfatter Fedon Alexander Lindberg

Fedon A. Lindberg er lege og spesialist i indremedisin. Han har i løpet av sin over 25 år lange karriere opparbeidet seg en solid erfaring om hvordan  mat og ernæring kan brukes som effektiv medisin ved behandling av overvekt, diabetes og andre livsstilsrelaterte sykdommer. Han har skrevet mange bøker om dette emnet, og flere av dem er utgitt på 14 språk og i 21 land.

I 1999 startet Fedon A. Lindberg den første tverrfaglige spesialklinikken for behandling av fedme i Norge. Siden klinikken ble etablert, har den opparbeidet en betydelig spisskompetanse innen utredning, behandling, oppfølging og sekundærforebygging av livsrelaterte sykdommer. I dag finner du slike klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger og Arendal. Klinikken i Oslo har alene behandlet mer enn 15 000 pasienter og utfører ca. 6 000 konsultasjoner årlig.

Til toppen