Studentkokeboka (Innbundet)

Forfatter:

Sverre Aurstad (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 189
Illustratør: Aurstad, Sverre
Forlag: Kom forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293191131
Kategori: Mat og drikke
Omtale Studentkokeboka

GOD - SUNN - RIMELIG - RASK

Effektiv læring krever bra mat. Det kan du få til, selv på et studentbudsjett. Studentkokeboka gir deg både matkunnskap, smarte triks og oppskrifter på rimelig, rask, god og sunn mat - som også er god hjerneføde!

Dette er boka for alle glade studenter og andre folk som ønsker å gi både kroppen og hjernen det de trenger. Skikkelig mat som metter og gir næring til lange dager.
Boka uttdyper RIMELIG - triks og tips, RASK - basisteknikkene, GOD - hva er mat og SUNN - kræsjkurs i ernæring. Kapitlene tar for seg frokost for hele dagen, rimelig, rask, sunn og god hverdagsmat og helgemat, mettende og lette salater og søte, salte og sunne desserter og snacks. Dessuten får du innføring i utstyret du kan trenge, og litt informasjon om råvarer. Velbekomme!

Are Brean er matinteressert nevrolog. Han arbeider som overlege ved OUS Rikshospitalet, medisinsk redaktør i Tidsskrift for Den norske legeforening og leder i Norsk nevrologisk forening.

Sverre Aurstad er forlagsmann og fotograf. Han har i tillegg til egne prosjekter bidratt som fotograf til en rekke bøker og tidsskrifter.

Forfatter og fotograf har til sammen syv barn. Fire av dem er foreløpig studenter.

Til toppen

Andre utgaver

Studentkokeboka
Bokmål Innbundet 2020

Flere bøker av Are Brean: