Maurtuemordene av Hans Olav Lahlum (Lydbok-CD)

Maurtuemordene (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Nordberg, Nils
Spilletid: 14:12
Antall enheter: 11
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202454234
Kategori: Lydbøker voksne og Krim og mysterier
Omtale Maurtuemordene

I Oslo er en seriemorder løs. Unge kvinner blir funnet kvalt på ulike steder av byen. Felles for dem er en merkelig, barnslig illustrasjon av en maur plassert på liket. Det første offeret er en tekkelig teologistudent, den neste en temmelig utagerende jazzsangerinne og dernest følger arvingen til en av Norges største formuer. Men snart skal det bli flere.

K2 famler i blinde etter noe som binder ofrene sammen, men finner ikke annet enn det opplagte; At de blir funnet drept. Selv Patricias skarpe hjerne og utradisjonelle resonnementer kommer til kort. K2 står i fare for å miste sin posisjon som Oslo-politiets ubestridt beste etterforsker. Sjefen er alt annet enn fornøyd, og presset mot etterforskningen øker for hver time som går.

"Jeg har i tankene stått og ventet akkurat her hver kveld i flere uker. Men i kveld, mandag 24. april 1972, er første gang jeg faktisk gjør det. Jeg har selvsagt stått alene og ventet på kvinner før, men aldri her ute – og aldri som nå.  Armbåndsuret mitt viser ti på elleve. Kvelden er mørk og litt våt. Regnet øker ytterligere min spenning. Da jeg gikk hjemmefra var jeg fortsatt i tvil om jeg ville og kunne gjennomføre dette."

Til toppen

Andre utgaver

Maurtuemordene
Bokmål Innbundet 2014
Maurtuemordene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Maurtuemordene
Bokmål Ebok 2014
Maurtuemordene
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Hans Olav Lahlum: