Mexicana Mama (Innbundet)

Slowfood servert ganske raskt

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202595869
Kategori: Mat og drikke
Omtale Mexicana Mama

100 oppskrifter på ekte meksikansk mat

 

Mexicana Mama er en reise i dufter og smaker fra det meksikanske kjøkkenet. Boka tar oss med til kjente og ukjente, kort- og langreiste råvarer komponert i enkle oppskrifter, men spennende kombinasjoner. Rettene er like gode å ty til enten gutta kommer på besøk, familien skal ha taco-tirsdag eller når du trenger å imponere svigerfamilien.

Her er alt du kan ønske deg – vegetar, kjøtt og fisk, frokost etter en kveld på byen, søtt og godt, litt drikke og annet lekkert. Koreansk taco er også med, taco med kimchi – dette fenomenet som startet i en foodtruck i LA, sunt og skikkelig snadder. Varianten med ceviche i tortilla kan bli din nye fredagsfavoritt, og de gode sausene, inkludert den sagnomsuste mole, vil gjøre deg yr av matglede.

Dette er en vakker bok om matkulturen og de uimotståelige smakene av Mexico. Her kan du boltre deg med rundt 100 ulike oppskrifter, fra frokost, småmat, supper og salater til middagsretter og grill. Og et vell av nydelige salsaer, moles og pipian i tillegg til desserter og drikke.

Anine Desire har bidratt med stemningsbilder fra gater og markeder. Liz Buer har skrevet kortprosatekstene.

Til toppen