Midnattsmøte (Innbundet)

Serie: Jack Reacher 

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Jack Reacher rusler tilfeldigvis gjennom en småby i Wisconsin, og hans skarpe øye zoomer inn på vinduet til en pantelåner. Der ser han en ring fra West Point, det militære akademiet han selv ble uteksaminert fra før han ble militærpoliti, elitesoldat og etter hvert ensom ulv på jakt etter rettferdighet. Jack Reacher bestemmer seg for å finne ringens rette eier, han vet hvor mye den betyr. 

Men jo mer han graver, desto mer skitten blir jakten, for ringen er bare et ledd i en dødelig lenke, styrt av kyniske krefter som utnytter de svakeste.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Midnight Line
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie: Jack Reacher
ISBN/EAN: 9788202582012
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Midnattsmøte

I en pantelånersjappe ser Reacher en West Point skolering som må ha tilhørt en kvinnelig soldat. Reacher vet hva hun måtte gjennomgå for å få den ringen. Han bestemmer seg for å finne henne og gi henne den tilbake. Det blir en skitten jakt, for ringen er bare et ledd i en dødelig lenke, styrt av kyniske krefter som utnytter de svakeste.

«Et perfekt eksempel på Lee Childs talent.» – Huffington Post

Til toppen

Andre utgaver

Midnattsmøte
Bokmål Ebok 2019
Midnattsmøte
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Midnattsmøte
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Lee Child:

Om forfatter Lee Child

Lee Child er født i England, og bor nå i New York. Han er en av verdens mestselgende og mest prisvinnende forfattere, og har mottatt en rekke priser og utmerkelser, blant annet den høythengende Diamond Dagger-prisen.
Hvert femte sekund blir en av hans bøker kjøpt et sted i verden, og hans nye thrillere går rett inn på bestselgerlistene til New York Times, Wall Street Journal, Publishers Weekly, Washington Post, Los Angeles Times og Sunday Times.

Spenningsromanene om Jack Reacher utgis på 45 språk og i 100 land.

To av Lee Childs thrillere er blitt spillefilmer. Den første, Jack Reacher, er basert på thrilleren Ett skudd. Den neste heter Vend aldri tilbake og er basert på boken med samme navn.

Til toppen

Bøker i serien