Midnattsrosen av Lucinda Riley (Lydbok MP3-CD)

Midnattsrosen (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Danielsen, Tone
Spilletid: 20:26
Antall enheter: 2
Filstørrelse: 1124.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Midnight Rose
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202443108
Omtale Midnattsrosen

Et eventyrlig drama

Romanen spenner over fire generasjoner og to svært forskjellige kulturer, fra de funklende palassene til maharajaene i India til de vakre godsene i England. Vi følger hovedpersonen Anahita Chaval fra 1911 og frem til i dag.

Elleve år gamle Anahita, som kommer fra en fornem, men fattig indisk familie, innleder et livslangt vennskap med den egenrådige og bortskjemte prinsessen Indira. Anahita blir med Indira til England som hennes ledsagerske like før første verdenskrig bryter ut. I England møter hun Donald Astbury, arvingen til det avsidesliggende godset Astbury, og hans utspekulerte mor.

Åtti år senere møter vi den unge og ettertraktede amerikanske skuespillerinnen Rebecca Bradley. Verden ligger for hennes føtter, men når forholdet til kjæresten tar en uventet vending, er hun lettet over at den nyeste rollen fører henne bort fra rampelyset og til det øde Dartmoor i England. Hun skal spille hovedrollen i en film med handling fra 1920-tallet.
Ikke lenge etter at filmingen har begynt på det nå så forfalne Astbury Hall, dukker Ari Malik, Anahitas oldebarn, uventet opp. Han er på jakt etter familiens fortid. Oppdagelsene han og Rebecca gjør, er med på å avdekke mørke hemmeligheter som truer hele det gamle familiedynastiet.

Til toppen

Få skriver underholdningsromaner som irske Lucinda Riley, med mektige panoramaer og store dramaer.
VG

Andre utgaver

Midnattsrosen
Bokmål Lydbok-CD 2014
Midnattsrosen
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Lucinda Riley: