Min elskede strikkejakke (Innbundet)

Forfatter:

May Britt Bjella Zamori (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 142
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Älskade kofta
Oversatt av: Zamori, May Britt Bjella
ISBN/EAN: 9788202424114
Kategori: Håndarbeid
Omtale Min elskede strikkejakke

Det finnes en jakke for alle og en jakke for enhver anledning. En jakken er et plagg som løfter frem det beste hos den som bruker den. Når du har en deilig jakke på deg, er det som å bli omfavnet av noen du synes om.

I denne boken vil man finne et mangfold av teknikker i ulik vanskelighetsgrad, både for den som har strikket og heklet litt og for den som er mer nybegynner. Her får man inspirasjon til å skape en helt unike yndlings jakke. Enten i en av jakkene i boken eller så kan man bruke deler av oppskriften, for på den måten å skape en personlig kofte. Velg en farge du liker og lag din egen bestevenn i garderoben!

De 24 jakkene man finner i denne boken er spesialdesignet til mennesker som i sitt yrke eller i sin lidenskap behøver en elegant, funksjonell, representativ og deilig jakke.

Til toppen

Utdrag

Din beste venn i garderoben!

Jeg elsker jakker! Det er verdens beste plagg, synes jeg. Det finnes en jakke for alle og en jakke for enhver anledning. Jakken er et plagg som løfter frem det beste hos den som bruker den. Den er personlig og sjenerøs - aldri krevende. Jakken er vennlig og varmende. Når du har en deilig jakke på deg, er det som å bli omfavnet av noen du synes om.
De 24 jakkene du finner i denne boken, har jeg spesialdesignet til mennesker som i sitt yrke eller i sin lidenskap behøver en elegant, funksjonell, representativ og flott jakke.
Det fine med å strikke og hekle er at det tar sin tid. Du rekker å fundere - både på jakken og andre ting.
En annen viktig fordel er at du kan gjøre de endringene du selv ønsker. Kanskje du vil strikke jakken kortere eller lengre, legge til en lomme eller endre en krage? Tvil ikke - gjør det!
Jeg vil inspirere deg til å lage en yndlingsjakke. Enten en av jakkene i boken eller så bruker du deler av oppskriften, for på den måten å skape en personlig jakke. Velg en farge du liker, og lag din egen bestevenn i garderoben.
Birgitta Forslund

Til toppen