Min kjærestes dobbeltliv av Cleo James (Ebok)
Ebok

Min kjærestes dobbeltliv (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Grundt, Charlotte
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.74 MB
Filformat: EPUB3
Forlag: Lind & Co
Språk: Bokmål
Originaltittel: Min pojkväns dubbelliv
ISBN/EAN: 9789180517010
Kategori: Lydbok , Biografier og memoarer og Biografier og memoarer
Omtale Min kjærestes dobbeltliv
Mark og Cleo møtes ved en tilfeldighet, og de innleder noe som føles som et eventyrforhold. Mark er gift, og han går fra kona for å begynne et nytt liv med Cleo, men selv om hun tror at hun er innforstått med at mannen hun har falt for ikke er perfekt, skjønner hun snart at det kanskje hadde vært bedre om hun ikke hadde falt for ham i det hele tatt. Men da er det allerede for sent - de er viklet inn i et destruktivt kjærlighetsforhold som ingen av dem er i stand til å avslutte.
Denne historien, som bygger på virkelige hendelser, gir nye innfallsvinkler til temaer som til en viss grad fremdeles er tabubelagte: psykisk uhelse, tvangslidelser, sjalusi, psykisk mishandling, drikke for mye, spise for lite, uønsket graviditet og enda flere.
Da Cleo tror at situasjonen ikke kan bli verre, blir den nettopp det. Mye verre. Har hun styrken til å takle sitt eget verste mareritt?

Cleo James (psevdonym) forteller sin historie med en stor porsjon tørr humor og trekker frem i lyset sånt som de fleste ville feid under teppet. Hun er født i Storbritannia, der hun og Mark fremdeles bor sammen. Deres fortelling spenner over nesten to tiår og er en beretning om en ukonvensjonell kjærlighetshistorie - morsom, trist, oppsiktsvekkende og avhengighetsskapende. Ikke engang med verdens største kraftanstrengelse kan man gjette seg til slutten.

Til toppen

Andre utgaver

Min kjærestes dobbeltliv
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022