Monogram-mordene av Sophie Hannah (Lydbok-CD)

Monogram-mordene (Lydbok-CD)

Forfatter:

Cecilie Winger (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Sandvik, Espen
Spilletid: 12:35
Antall enheter: 10
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Monogram Murders
Oversatt av: Winger, Cecilie
ISBN/EAN: 9788202469993
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Monogram-mordene

Poirot er tilbake!

Det er februar 1929. Hercule Poirot nyter en stille og fredelig middag på sin stamkafé i London, da en ung kvinne styrter inn i lokalet. Hun betror ham at hun frykter for sitt liv, men insisterer på at han verken kan eller må hindre at det skjer. For når hun er død, vil rettferdigheten seire.

Samme kveld blir Poirot bedt om å hjelpe sin unge venn, Edward Catchpool i Scotland Yard. Tre gjester på et av byens bedre hoteller er blitt funnet drept, alle med en mansjettknapp i munnen. Kan det være en forbindelse mellom drapene og den vettskremte kvinnen? Mens Poirot bruker sine små grå, gjør morderen i stand et annet hotellrom, til sitt fjerde offer ...

Til toppen

Andre utgaver

Monogram-mordene
Bokmål Lydbok MP3-CD 2014
Monogram-mordene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Monogram-mordene
Bokmål Ebok 2014
Anmeldelser Monogram-mordene

Ekte poirot
Uansett hvilket navn som står øverst på forsiden. Dette er Poirot. Mest imponerende er det at det ikke føles som en stivbent, mekanisk kopi. Hannah skriver lett, ledig og avslappet og fortsatt helt innenfor det christieske univers. Incroyable!
Ola Hegdal , Dagens Næringsliv
 

Prikklik gamle Poirot
For hardbarka Christiefans, vil Hannahs bidrag være velkomment - gjenkjennelig i all sin sjangerlikhet. Det er en hyggelig type krim, dette, uten blod og gørr og utbrodert bestialitet, og uten å plage leseren med vanskelige storpolitiske temaer.
Gerd Elin Sandve, Dagsavisen
 

(...)hvis man liker god, gammeldags gåtekrim, er dette en underholdende og langt over middels velskapt fortelling, mener VGs anmelder om gjenopplivingen av Agatha Christies krimklassiker.
May Grethe Lerum, VG

Til toppen