Møt din skytsengel (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Møt din skytsengel
ISBN/EAN: 9788202310967
Kategori: Selvutvikling
Omtale Møt din skytsengel

MØT DIN SKYTSENGEL
- en innføring i å møte din unike indre kraft

”Det viktigste vi ønsker å formidle er gleden og spenningen som ligger i det å ha et ærlig møte med deg selv,” sier prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy, forfatterne av MØT DIN SKYTSENGEL. ”Da kan man oppdage kvaliteter ved en selv som man ikke ante at man hadde. Og man kan finne sin skytsengel og den altomfattende kjærlighetskraften.”

MØT DIN SKYTSENGEL er en selvutviklingsbok med en åndelig dimensjon. Her gir forfatterne råd og veiledning om hvordan man kan komme i kontakt med den positive kraften i seg selv. Deres budskap er at alle mennesker har mulighet til å kunne oppnå større selvforståelse, selvtillit og selvaksept ved å lære å lytte til seg selv og sin egen intuisjon.
   Boken er bygget opp på en måte som gjør den egnet både for nybegynnere og viderekommende innen selvutvikling, med en teoretisk og en praktisk del. Ved hjelp av flere bevisstgjørende meditasjonsteknikker gir den en innføring i det å opparbeide en større lydhørhet i forhold til seg selv; dine drømmer, ønsker og behov. Forfatterne deler også sjenerøst av egne erfaringer, og forteller om opplevelser og prosesser som har hatt avgjørende betydning for deres egne veivalg i livet.

FORFATTERNE:
Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy driver til daglig skolen Astarte Education, som tilbyr ulike kurs innenfor selvutvikling. MØT DIN SKYTSENGEL bygger på deres personlige erfaringer og de temaene det undervises i på skolen.

Til toppen

Andre utgaver

Møt din skytsengel
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Møt din skytsengel
Bokmål Lydbok MP3-CD 2011

Flere bøker av Elisabeth Nordeng og Prinsesse Märtha Louise: