Når barnet har lagt seg (Innbundet)

Forfatter:

Astrid Nordang (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: När barnet lagt sig
Oversatt av: Nordang, Astrid
ISBN/EAN: 9788202319335
Kategori: Familie og helse
Omtale Når barnet har lagt seg

Lavmælt, intens og gripende

Michael Nyqvist tilbrakte sitt første leveår på barnehjem. Seks år gammel får han vite at han er adoptert. Lengselen etter å vite mer om sitt opphav har preget ham siden.

Da han selv får barn, bestemmer han seg for å finne sin mor og far, og du får i boken følge ham gjennom hans intense leting, gjennom etablering av egen familie, skuespillerkarriere og livet som kjendis. Du ser hvordan de manglende røttene i hans liv hele tiden følger ham som en skygge.

Du blir kjent med en annen Michael enn den du har møtt i mediene. En usikker, nedbrutt, rasende og entusiastisk Michael. En som du og jeg. En som ikke vet hva han skal gjøre når han ikke kan sjarmere med sin verbale kraft. Som når han kommer til Italia og ikke kan italiensk.

Du inviteres med på innsiden av skuespillermiljøet – bak scenen – og blir kjent med Michael som skuespiller, og du blir vitne til hvordan hans bakgrunn preger hver eneste rolle han spiller. Hva teateret betyr for ham.

Michael Nyqvist (f. 1960) er en av Sveriges mest populære og fremgangsrike skuespillere. Han har blant annet medvirket i filmene Grabben i graven bredvid og Så som i himmelen. Han spiller også rollen som Mikael Blomkvist i filmatiseringen av Stieg Larssons bøker.

”Michael Nyqvists bok sier kanskje først og fremst noe viktig om nødvendigheten av å være tilstede i sitt eget liv. Alltid.”
Sindre Hovdenakk, VG (terningkast 5)

Til toppen

Andre utgaver

Når barnet har lagt seg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010