Orden og system av Caroline Leithe (Ebok)
Ebok

Orden og system (Ebok)

Geniale ryddetips som redder hverdagen

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2023
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 69.86 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202793258
Kategori: Dokumentar og fakta
Omtale Orden og system

Lei av rot og kaos på hjemmebane? Drømmer du om å alltid finne matboksene, passet og fortballskoene når du trenger dem – og å få orden i både sysakene og garderoben?
Orden og system – geniale ryddetips som redder hverdagen tar deg med på en underholdende reise gjennom alle rom i hjemmet, og viser hvordan du med 5 enkle steg kan lage gode systemer som gir et varig ryddig resultat.

Dette er boka for deg som er allergisk mot høye pekefingre, og heller vil ha råd servert på en raus, uhøytidlig og morsom måte. Forfatter Caroline Leithe, kjent fra den populære instagramkontoen @ordenogsystem, presenterer tipsene med humor og glimt i øyet, og boka er rikt illustrert med fargerike og inspirerende bilder. I tillegg tar QR-koder deg enkelt til korte filmsnutter som viser hvordan du tar fatt på de ulike delene av ryddeprosessen.

Caroline Leithe er overbevist om at alle, med enkle grep, kan få orden på hjemmet sitt. Med konkrete og inspirerende ryddetips og «hacks» lover hun at selv de største rotekoppene blant oss vil kunne få gode rutiner og et ryddig hjem. Med hennes enkle råd og smarte fremgangsmåter får du kontroll over tingene dine, og ikke omvendt.

I Orden og system lærer du Carolines superhacks og smarte rutiner, slik at du kan vinke farvel til rotehjemmet, de kjedelige rydderazziaene og de stressende leteaksjonene.
Dette er virkelig boka vi trenger for å kickstarte det nye året og skape nye, gode og varige vaner! For henda i været den som vil bruke 2023 på HELT andre ting enn den uendelige ryddinga hjemme!

Til toppen

Andre utgaver

Orden og system
Bokmål Innbundet 2023